Latest News

recent

IslamicTunesNews | HAFIZ HAMIDUN MARHABAN WORID TOUR 2016

Hafiz Hamidun selebriti nasyid Malaysia

Hafiz Hamidun melangkah setapak lagi dengan menjadi selebriti Malaysia yang pertama bakal berkolaborasi dengan applikasi mikro blog paling popular, Twitter.
Kolaborasi ini bakal menyaksikan pelancaran single terbaru beliau “Marhaban” akan dilakukan secara interaktif dengan para pengikut beliau di Twitter pada 27 Mei 2016, kemarin
“Saya akan membuat sesi soal jawab bersama peminat dengan menggunakan tag #TanyaHH dan akan menjawab soalan-soalan tersebut menggunakan aplikasi Periscope” kata Hafiz.
Para peminat yang mengikuti sesi ini juga bakal menyaksikan Hafiz secara langsung dari Afrika Selatan iaitu lokasi beliau bakal melancarkan single ini, bersempena konsert sulung beliau di Ladium, Pretoria.

Single Hafiz banyak diminati di pasaran

Menurut Hafiz lagi, “Single ini merupakan single pertama yang bakal dimuatkan di dalam album baru saya yang ketujuh tidak lama lagi. Oleh kerana single ini bakal berada di pasaran pada hari yang sama dengan konsert saya di Afrika Selatan, saya mahukan peminat saya di seluruh dunia dapat mengikuti pelancaran ini secara interaktif, menerusi twitter”.
Single “Marhaban” boleh dimuat turun menerusi iTunes dan streaming oleh rangkaian digital yang mengambil bahagian tepat jam 12 malam waktu Malaysia, 27 Mei ini.
Sementara menantikan kemunculan single terbaru Hafiz, jom saksikan terlebih dahulu klip video berikut:

Hafiz Hamidun - Janjiku (Video Lirik Rasmi)

IslamicTunesNews | HAFIZ HAMIDUN MARHABAN WORID TOUR 2016 Reviewed by Unknown on 11:30 AM Rating: 5

No comments:

Assalamualaikum. Feel free to comments, giving ideas and taking parts for discussion on any content within this blog and its link, but please mind your words and behave as syaria compliance. We're Muslim, we're brothers and sisters....we're family!

Copyright © 2019 - Loonaq Records | IslamicTunes. All Rights Reserved.
Template by: Uong Jowo IslamicTunesNEWS
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.