Latest News

recent

IslamicTunesNews | anda SAKSIKAN PROGRAM HIJRAH USAHAWAN REVOLUSI EKONOMI UMMAH BERSAMA DR AZIZAN OSMAN SECARA PERCUMA

Sampai bila nak berniaga biasa-biasa?

Nak membina perniagaan yang berjaya perlu ada ilmu supaya tidak berniaga cukup-cukup makan dan tidak buat duit.
Hijrah Usahawan, ideanya ialah untuk membantu anda menjadi usahawan yang berjaya dunia akhirat. Salah satu caranya dengan menjadi usahawan yang dapat membantu lebih ramai orang lain melalui perniagaan yang diusahakan dan menjadikannya sebagai amalan anda untuk bertemu Dia.


 hijrah usahawan Revolusi Ekonomi Ummah bersama Dr Azizan Osman


Kami bawakan anda Program HIJRAHUSAHAWAN– Revolusi Ekonomi Ummah bersama Dr Azizan Osman secara Percuma. Program usahasama TV AlHijrah dan Richworks ini bakal membantu anda mendapatkan kefahaman tentang mengapa perlunya kita berhijrah untuk meningkatkan tahap ekonomi dan bagaimana kita boleh memulakan langkah dalam menjadi seorang usahawan.

Anda masih berpeluang untuk tonton secara ‘Live’ perkongsian @drazizanosman di Menara PGRM, Cheras pada 6 Ogos 2016 ini.
IslamicTunesNews | anda SAKSIKAN PROGRAM HIJRAH USAHAWAN REVOLUSI EKONOMI UMMAH BERSAMA DR AZIZAN OSMAN SECARA PERCUMA Reviewed by Unknown on 3:57 PM Rating: 5

No comments:

Assalamualaikum. Feel free to comments, giving ideas and taking parts for discussion on any content within this blog and its link, but please mind your words and behave as syaria compliance. We're Muslim, we're brothers and sisters....we're family!

Copyright © 2019 - Loonaq Records | IslamicTunes. All Rights Reserved.
Template by: Uong Jowo IslamicTunesNEWS
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.