Latest News

recent

IslamicTunesNews | JOM!!! HADIRI MALAM MAHABBAH RASUL TAHFIZ DARUL ULAMA

JOM!!! HADIRI MAJLIS MAKAN MALAM AMAL SEMPENA MALAM MAHABBAH RASUL

Mari hadiri  acara di PondokTahfiz Darul Ulama Kg. Melayu Kundang Selangor, ingin menjemput Dato, Datin, tuan, puan dan sahabat semua ke MAJLIS MAKAN MALAM AMAL SEMPENA MALAM MAHABBAH RASUL bersama NADAMURNI (Rabbani & Hijjaz), Dijemput hadir UST DINIE JURI, SALMAN DAN ADIK EMAM DINIE
pada 11 February 2017 ini bertempat DI DEWAN BESAR BANGUNAN TABUNG HAJI KL. Bertujuan untuk mengumpul Dana Pembinaan dan aktiviti Tahfiz Darul Ulama.

Bersedekah Buat Amal Masa Hadapan

Jom hadir sama-sama, Boleh mesej saya untuk confirmation. Untuk satu table RM1500.00. Kalau nak beli satu seat pun boleh RM150.00 seorang ataupun jika hanya berhajat untuk memberi sumbangan sahaja pun digalakkan. Pembayaran boleh dibuat ke akaun TAHFIZ DARUL ULAMA AKAUN MAYBANK 564221633407. Slip bayaran boleh send kepada kami. Semoga Allah memberkati segala sumbangan yang anda hulurkan.
IslamicTunesNews | JOM!!! HADIRI MALAM MAHABBAH RASUL TAHFIZ DARUL ULAMA Reviewed by Unknown on 11:04 AM Rating: 5

No comments:

Assalamualaikum. Feel free to comments, giving ideas and taking parts for discussion on any content within this blog and its link, but please mind your words and behave as syaria compliance. We're Muslim, we're brothers and sisters....we're family!

Copyright © 2019 - Loonaq Records | IslamicTunes. All Rights Reserved.
Template by: Uong Jowo IslamicTunesNEWS
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.